Гаряча тема:
- Війна
Картопелька виходить пікантною на смак із приємним часниковим ароматом. Таке пюре самодостатнє і самобутнє, тому його краще подавати на гарнір до досить простих страв із м'яса, птиці або риби.
ІНГРЕДІЄНТИ:
6-8 середніх картоплин,
1 ст. л. вершкового масла,
4 ст. л. оливкової олії,
1 ч. л. негострої гірчиці,
1/2 ст. л. лимонного соку,
2-3 зубки часнику,
сіль за смаком,
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити (трішки відвару залишити).
Приготувати соус: з'єднати оливкову олію, гірчицю, лимонний сік, часник, пропущений через прес, сіль і збити.
Картоплю потовкти на пюре з додаванням вершкового масла (густину скоригувати на свій смак за допомогою відвару з картоплі).
Додати часниковий соус і все ретельно перемішати за допомогою товкача для картоплі.
Подавати пюре гарячим, притрусивши за бажанням дрібно порізаною зеленою цибулею, кропом, петрушкою, паприкою тощо.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: