clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Жовтня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 527

Курячі гомілки в йогурті з імбиром

Йогурт, духовка, імбир і куряче м'ясо - ще один смачний та дієтичний рецепт.
Йогурт, духовка, імбир і куряче м'ясо - ще один смачний та дієтичний рецепт. Фото: автора

Заздалегідь замаринувавши курячі гомілки, ви отримаєте швидку та смачну вечерю для всієї родини.

Ще один дієтичний рецепт. Якщо хочете зовсім лайт — видаліть з гомілок шкірку. А так — йогурт, духовка і куряче м'ясо... Що може бути кориснішим і смачнішим? Хіба що, куряче м’ясо з йогуртом та імбиром!

ІНГРЕДІЄНТИ:

8 курячих гомілок,

400 мл грецького йогурту або будь-якого іншого без добавок,

пів лимона (сік та цедра),

1 ч. л. карі,

1 ч. л. середземноморських трав,

1 ч. л. сухого імбиру (порошок) або кореня, натертого на дрібній тертці,

1/2 ч. л. перцю чилі,

сіль та дрібка цукру.

ПРИГОТУВАННЯ:

Гомілки помити, обсушити, додати всі приправи, цукор і сіль. Ретельно перемішати. Влити грецький йогурт та лимонний сік, залишити маринуватися на годину-дві.

Потім перекласти гомілки у форму для запікання.

Відправити в розігріту до 180ºС духовку на пів години, потім зменшити температуру до 150ºС і запікати ще 20 хвилин.

гомілки, м`ясо та субпродукти, курячі гомілки в йогурті з імбиром, страви з птиці, курятина, страви з курятини

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курочка з ароматом кави
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1955
Неймовірно смачні й ніжні курячі гомілки з незвичайним варіантом соусу.
Чакіндзулі з курки (грузинська кухня)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1078
Ця шалено смачна страва готується на раз-два-три, а результат приємно дивує!
Гомілки, фаршировані сиром сулугуні, перепелиними яйцями та зеленню
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1966
Можна приготувати курячі ніжки з грибною начинкою, картопляним пюре та навіть капустою. Завжди виходить однаково смачно.
Курячі гомілки на грилі в медово-винному маринаді
пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 2774
На смак курятина виходить кисло-солодкою, неймовірно ніжною, м’якою та духмяною.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: