Гаряча тема:
- Війна
ІНГРЕДІЄНТИ:
1,5 склянки цукру,
6 яєць,
100 г вершкового масла,
ванілін,
1 склянка вершків,
3 жовтки,
1,5 склянки молока,
1/4 склянки борошна,
дрібка солі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Вилити вершки, ванілін і ¾ склянки молока в маленьку каструльку. Нагрівати на слабкому вогні доти, доки від молока і вершків не піде пар. Збити 3 яєчних жовтки в окремому посуді з ¼ склянки цукру до однорідної суміші. Потім, продовжуючи збивати, влити велику ложку гарячих вершків і молока в жовтки. Продовжуючи збивати, додати ще ложку гарячого молока. А тепер почніть збивати гарячу суміш вершків і молока в каструльці і вже туди влийте суміш вершків, молока і жовтків з миски. Постійно помішуючи, поставте каструльку на дуже слабкий вогонь на 7-10 хвилин. Крем повинен загуснути настільки, щоб вкривати щільним шаром опущену в нього ложку. Проведіть пальцем по поверхні ложки. Якщо палець залишає за собою доріжку, а крем не тече, він готовий. Зніміть з вогню. Розлийте у формочки і прикрасьте. Можна викласти масу на змащене маслом і посипане борошном глибоке деко та підрум'янити в духовці. Подати з вершками або присипати какао.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: