ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Грудня, 2020

Риба по-грецьки

27 Жовтня 2019 р. Тетяна СІКОРА Гурман 742
Риба виходить неймовірно соковитою та ароматною.
Риба виходить неймовірно соковитою та ароматною.

За рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба білих сортів, яка "від природи" фактично позбавлена особливих смаків та ароматів, може змінитися до невпізнаваності.

Взагалі, я не надто полюбляю білу рибу через її прісність та слабко виражений смак (зазвичай, надаю перевагу більш жирним сортам). Проте, приготувавши її за цим рецептом, я переконалася, що за рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба, яка "від природи" фактично позбавлена смако-ароматичних особливостей, може змінитися до невпізнаваності, ставши неймовірно смачною та ароматною! 


Інгредієнти:

700 г філе будь-якої білої риби (я готувала з філе хокі),

2 томати,

150 г твердого сиру,

200 мл сметани,

зелень,

часник за смаком,

сіль,

перець.


Приготування:
Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу вичавлюємо часник, солимо і додаємо сметану. Сир натираємо на тертці й додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо. Порційно нарізаємо рибу та викладаємо її на деко. Кожен шматочок солимо й перчимо. Зверху викладаємо приготовлену овочево-сирну начинку.
Деко ставимо в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Випікаємо до повної готовності страви (в середньому 30-40 хвилин).

рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую