clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Жовтня 2019 р. Тетяна СІКОРА 261

Риба по-грецьки

Риба виходить неймовірно соковитою та ароматною.
Риба виходить неймовірно соковитою та ароматною.

За рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба білих сортів, яка "від природи" фактично позбавлена особливих смаків та ароматів, може змінитися до невпізнаваності.

Взагалі, я не надто полюбляю білу рибу через її прісність та слабко виражений смак (зазвичай, надаю перевагу більш жирним сортам). Проте, приготувавши її за цим рецептом, я переконалася, що за рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба, яка "від природи" фактично позбавлена смако-ароматичних особливостей, може змінитися до невпізнаваності, ставши неймовірно смачною та ароматною! 


Інгредієнти:

700 г філе будь-якої білої риби (я готувала з філе хокі),

2 томати,

150 г твердого сиру,

200 мл сметани,

зелень,

часник за смаком,

сіль,

перець.


Приготування:
Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу вичавлюємо часник, солимо і додаємо сметану. Сир натираємо на тертці й додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо. Порційно нарізаємо рибу та викладаємо її на деко. Кожен шматочок солимо й перчимо. Зверху викладаємо приготовлену овочево-сирну начинку.
Деко ставимо в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Випікаємо до повної готовності страви (в середньому 30-40 хвилин).

рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кокосові кекси з шоколадною начинкою
рецепти від читачів
Уляна 342
Готуються швидко, смакують пречудово!
Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 1031
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 523
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Ванільний крем-суфле
рецепти від читачів
Злата ОВСЕВИЧ 483
Смачний та ніжний десерт.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: