Гаряча тема:
- Війна
Взагалі, я не надто полюбляю білу рибу через її прісність та слабко виражений смак (зазвичай, надаю перевагу більш жирним сортам). Проте, приготувавши її за цим рецептом, я переконалася, що за рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба, яка "від природи" фактично позбавлена смако-ароматичних особливостей, може змінитися до невпізнаваності, ставши неймовірно смачною та ароматною!
Інгредієнти:
700 г філе будь-якої білої риби (я готувала з філе хокі),
2 томати,
150 г твердого сиру,
200 мл сметани,
зелень,
часник за смаком,
сіль,
перець.
Приготування:
Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу вичавлюємо часник, солимо і додаємо сметану. Сир натираємо на тертці й додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо. Порційно нарізаємо рибу та викладаємо її на деко. Кожен шматочок солимо й перчимо. Зверху викладаємо приготовлену овочево-сирну начинку.
Деко ставимо в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Випікаємо до повної готовності страви (в середньому 30-40 хвилин).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: