Гаряча тема:
- Війна
Пропоную спробувати дуже смачне, м'яке м'яско із розкішною підливою. Свинина виходить соковитою, соус пікантним, але не занадто екзотичним. Страва чудово поєднується з будь-яким гарніром.
ІНГРЕДІЄНТИ:
700 г свинини (бажано використовувати вирізку),
2 цибулини,
2 ст. л. гострої гірчиці,
1 ст. л. меду,
1 ст. л. паприки,
2 ст. л. соєвого соусу,
0,5 ч. л. чорного меленого перцю,
сіль (за смаком).
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати кубиками м'ясо. Розігріти в сковорідці олію і на сильному вогні обсмажити свинину до рум'яної скоринки.
Додати до м’яса цибулю, нарізану півкільцями, перемішати й обсмажувати все разом ще 10 хвилин.
Потім покласти в сковорідку гірчицю, мед, соєвий соус, солодку паприку, чорний перець і сіль.
Перемішати й далі тушкувати під кришкою 5 хвилин.
Додати в сковорідку 250 мл гарячої води, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин до загущування соусу.
Подавати з будь-яким гарніром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: