clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
28 Жовтня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 488

Свинина в гірчично-медовому соусі

Ідеальна страва для м’ясоїдів, а соус просто неперевершений!
Ідеальна страва для м’ясоїдів, а соус просто неперевершений! Фото: автора

Ідеальна страва для м’ясоїдів, а соус просто неперевершений!

Пропоную спробувати дуже смачне, м'яке м'яско із розкішною підливою. Свинина виходить соковитою, соус пікантним, але не занадто екзотичним. Страва чудово поєднується з будь-яким гарніром.

ІНГРЕДІЄНТИ:

700 г свинини (бажано використовувати вирізку),

2 цибулини,

2 ст. л. гострої гірчиці,

1 ст. л. меду,

1 ст. л. паприки,

2 ст. л. соєвого соусу,

0,5 ч. л. чорного меленого перцю,

сіль (за смаком).

ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізати кубиками м'ясо. Розігріти в сковорідці олію і на сильному вогні обсмажити свинину до рум'яної скоринки.

Додати до м’яса цибулю, нарізану півкільцями, перемішати й обсмажувати все разом ще 10 хвилин.

Потім покласти в сковорідку гірчицю, мед, соєвий соус, солодку паприку, чорний перець і сіль.

Перемішати й далі тушкувати під кришкою 5 хвилин.

Додати в сковорідку 250 мл гарячої води, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин до загущування соусу.

Подавати з будь-яким гарніром.

страви зі свинини, м`ясо, свинина, м`ясо та субпродукти, свинина в гірчично-медовому соусі, м`ясо в гірчично-медовому соусі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель» (Milanesa a la Suiza)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2136
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Свинина під «Лисячою шубкою» з корейською морквою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1767
Особливо це м’яско подобається чоловікам. Воно виходить дуже соковитим, оливки додають пікантності.
Стейк з ошийка від Юрія Ткача на... сухій сковорідці
м`ясо та субпродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 2085
Відомий гуморист поділився рецептом своєї фірмової родинної страви.
«Свинина в раю» з чорносливом у вершково-горіховому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1874
Соковите м’ясо, яке буквально можна їсти одними губами!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: