Гаряча тема:
- Війна
Смачні, ароматні пиріжки із соковитою грушевою начинкою — чудове доповнення до сніданку або вечері. Такі смаколики можуть прикрасити навіть святковий стіл. Але, для того, щоб пиріжки з грушею порадували вас не тільки своїм виглядом, але й смаком, слід відповідально поставитися до приготування начинки. Адже часто вона виходить занадто твердою. Шматочки груш трохи жорсткіші, на відміну від шматочків яблук, і не встигають добре приготуватися під час випікання. Є багато варіантів приготування начинки з груш. При такому способі вона виходить пряною, соковитою і ніжною.
ІНГРЕДІЄНТИ:
4 груші,
2 ст. л. цукру,
1 ст. л. вершкового масла,
1 ч. л. меленої кориці,
1 зірочка бодяну,
пів лимона.
ПРИГОТУВАННЯ:
Груші почистити від шкірочки, видалити в них внутрішню частину з насінням. Нарізати фрукт невеликими скибочками чи кубиками.
У сковорідку чи сотейник з товстим дном покласти масло, цукор, корицю, бодян. З половини лимона зняти цедру, вичавити сік і додати у сковорідку.
Нагрівати все разом на маленькому вогні (5-10 хвилин) до утворення карамелі янтарного кольору.
Додати в сковорідку груші, перемішати й тушкувати все разом ще 5 хвилин (суміш має бути не рідкою, за консистенцією вона нагадує кисіль).
Зняти начинку з вогню. Після охолодження можна використовувати для приготування пиріжків.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: