ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
18 Листопада, 2019

Чизбургер-суп - смачний та наваристий

4 Листопада 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 897
Абсолютно не жирний, попри це, дуже наваристий та ситний суп із яскравим та насиченим смаком.
Абсолютно не жирний, попри це, дуже наваристий та ситний суп із яскравим та насиченим смаком. Фото: автора

Неймовірна смакота, просто дивовижна перша страва!

Суп розкішний, просто пальчики оближеш! Зовсім не жирний, попри це, дуже наваристий та ситний із яскравим та насиченим смаком. Для осінньо-зимових холодів в самий раз.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г курячого фаршу,

5-6 картоплин,

1 маленький корінь селери (або 3 зелених стебла),

1 цибулина,

1 морквина,

200 мл вершків,

100 мл молока,

300 г плавленого вершкового сиру (скибкового або пастоподібного на кшталт «Янтар»),

1 ст. л. картопляного крохмалю,

сіль та чорний мелений перець (за смаком),

петрушка,

2 зубки часнику.

ПРИГОТУВАННЯ:

М'ясо курки (гомілки чи філе) пропустити через м'ясорубку. Налити у сковорідку 2 ст. л. оливкової олії, викласти фарш, посолити, поперчити.

Злегка обсмажити, постійно помішуючи. Відставити в бік.

Моркву нарізати кружальцями, цибулю – дрібним кубиком, корінь селери – великим кубиком. Викласти підготовлені овочі в окрему сковорідку.

 

Смажити до зарум’янювання.

Картоплю нарізати однаковими кубиками, залити водою і варити до напівготовності, знімаючи піну. Додати в каструлю фарш разом із соком, який утворився при його смаженні, та пасеровані овочі. Варити на маленькому вогні до готовності всіх складових. Ввести у суп плавлений сир (якщо використовуєте брусковий, то натерти його на тертці) та подрібнену зелень петрушки. Потім влити вершки.

Посолити й поперчити за смаком, довести до кипіння та влити розведений у молоці крохмаль.

Варити суп ще декілька хвилин. Вимкнути вогонь і додати дуже дрібно нарізаний часник. Дати страві настоятися декілька хвилин і подавати, прикрасивши петрушкою.

 

перші страви, суп, чизбургер-суп, сирний суп, суп із фаршем, супи

Коментарі:

  Так  Ні, дякую