Гаряча тема:
- Війна
Суп розкішний, просто пальчики оближеш! Зовсім не жирний, попри це, дуже наваристий та ситний із яскравим та насиченим смаком. Для осінньо-зимових холодів в самий раз.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячого фаршу,
5-6 картоплин,
1 маленький корінь селери (або 3 зелених стебла),
1 цибулина,
1 морквина,
200 мл вершків,
100 мл молока,
300 г плавленого вершкового сиру (скибкового або пастоподібного на кшталт «Янтар»),
1 ст. л. картопляного крохмалю,
сіль та чорний мелений перець (за смаком),
петрушка,
2 зубки часнику.
ПРИГОТУВАННЯ:
М'ясо курки (гомілки чи філе) пропустити через м'ясорубку. Налити у сковорідку 2 ст. л. оливкової олії, викласти фарш, посолити, поперчити.
Злегка обсмажити, постійно помішуючи. Відставити в бік.
Моркву нарізати кружальцями, цибулю – дрібним кубиком, корінь селери – великим кубиком. Викласти підготовлені овочі в окрему сковорідку.
Смажити до зарум’янювання.
Картоплю нарізати однаковими кубиками, залити водою і варити до напівготовності, знімаючи піну. Додати в каструлю фарш разом із соком, який утворився при його смаженні, та пасеровані овочі. Варити на маленькому вогні до готовності всіх складових. Ввести у суп плавлений сир (якщо використовуєте брусковий, то натерти його на тертці) та подрібнену зелень петрушки. Потім влити вершки.
Посолити й поперчити за смаком, довести до кипіння та влити розведений у молоці крохмаль.
Варити суп ще декілька хвилин. Вимкнути вогонь і додати дуже дрібно нарізаний часник. Дати страві настоятися декілька хвилин і подавати, прикрасивши петрушкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: