Гаряча тема:
- Війна
Гостям цей салатик дуже сподобався! А головне, що він просто й швидко готується. Медово-гірчичний соус можна робити по-різному. До прикладу, взяти замість діжонської гірчиці зернисту, а бальзамічний оцет замінити на винний. Смак вийде солодкуватий із кислинкою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
400 г курячого філе,
сіль,
перець,
хмелі-сунелі,
карі,
абрикосовий джем,
200 г листя салату,
150 г винограду без кісточки сорту Киш-миш,
180 г моцарели міні,
банка чорних маслин без кісточки.
Медово-гірчична заправка:
20 г меду,
20 г діжонської гірчиці,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
1 ст. л. соєвого соусу,
20 мл оливкової олії,
сіль,
суміш перців мелена,
сушений базилік.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе посолити, поперчити, присмачити хмелі-сунелі та карі, змастити абрикосовим джемом.
Залишити маринуватися на 15-20 хвилин. Смажити філе на сильному вогні 2-3 хвилини з кожного боку.
Зменшити вогонь, накрити кришкою і смажити ще 3-4 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки. Готове філе повністю охолодити (від гарячого м'яса листя салату зів'януть).
На тарілку викласти листя салату та маслини.
Потім, нарізане слайсами філе, виноград та моцарелу.
Заправка: змішати всі складові до стану емульсії та залишити на 10 хвилин, щоб відкрилися всі аромати.
Полити соусом салат та одразу ж подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: