ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат з крабовими паличками, чипсами та кукурудзою

18 Листопада 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 6967
Салат стане в пригоді в екстреній ситуації, коли гості вже на порозі, а стіл порожній.
Салат стане в пригоді в екстреній ситуації, коли гості вже на порозі, а стіл порожній. Фото: автора

На приготування знадобиться не більше 15 хвилин!

Така страва стане в пригоді в екстреній ситуації, коли гості вже на порозі, а стіл порожній. Салат виходить дуже ніжним і ситним водночас.

 

ІНГРЕДІЄНТИ:

0,5 головки пекінської капусти,

2 морквини,

1 червона солодка цибулина,

240 г крабових паличок,

1 банка консервованої кукурудзи,

1 велика пачка чипсів з беконом,

сіль,

перець чорний мелений,

майонез.

 

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту нашаткувати, моркву натерти на тертці для «корейки».

Цибулю дрібно нарізати (рекомендується замаринувати її на 10-15 хвилин у лимонному соку, солі й цукрі).

Крабові палички нарізати кружальцями (не дрібними!)

Чипси помяти в упаковці й крихти висипати в салат. З кукурудзи злити маринад. Змішати всі інгредієнти в мисці, посолити, поперчити та заправити салат майонезом.

Подавати на листях салату або листках пекінської капусти.

 

салати, крабові палички, салат, салати з крабовими паличками, салат з крабовими паличками чипсами та кукурудзою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую