Гаряча тема:
- Війна
Така страва стане в пригоді в екстреній ситуації, коли гості вже на порозі, а стіл порожній. Салат виходить дуже ніжним і ситним водночас.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 головки пекінської капусти,
2 морквини,
1 червона солодка цибулина,
240 г крабових паличок,
1 банка консервованої кукурудзи,
1 велика пачка чипсів з беконом,
сіль,
перець чорний мелений,
майонез.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту нашаткувати, моркву натерти на тертці для «корейки».
Цибулю дрібно нарізати (рекомендується замаринувати її на 10-15 хвилин у лимонному соку, солі й цукрі).
Крабові палички нарізати кружальцями (не дрібними!)
Чипси пом’яти в упаковці й крихти висипати в салат. З кукурудзи злити маринад. Змішати всі інгредієнти в мисці, посолити, поперчити та заправити салат майонезом.
Подавати на листях салату або листках пекінської капусти.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: