Гаряча тема:
- Війна
Страви на пательні також люблять готувати в Грузії, Азербайджані, Болгарії, Марокко та В'єтнамі. Особливою таку кулінарію робить те, що при подачі відчувається неймовірний аромат та приємне шкварчання свіжоприготовленої їжі. Такий ефект досягається за рахунок пари від розігрітої поверхні сковорідки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
60 г спаржевої квасолі,
80 г броколі,
100 г телятини (внутрішня вирізка),
10 г часнику,
10 г кореня імбиру,
1 болгарський перець,
перець чилі (на смак),
кунжут,
вершкове масло,
олія,
сіль,
соєвий соус.
ПРИГОТУВАННЯ:
Імбир та часник почистити та нарізати дрібними шматочками. Телятину – порційними скибочками. На сковорідку налити олію та покласти пів ложки вершкового масла. Підсмажити на цій суміші шматочки часнику та імбиру. Додати скибочки телятини й смажити до готовності (всередині вона має бути рожевою і соковитою). Потім покласти спаржу та броколі, які попередньо слід ошпарити в окропі. Можна також використовувати й заморожені овочі, але їх треба попередньо розморозити. Додати перець болгарський, нарізаний соломкою. Через декілька хвилин посолити й влити соєвий соус. Продовжувати тушкувати до готовності. Порційну сковорідку прогріти на вогні й перекласти у неї тушковану телятину. Посипати зверху попередньо підсмаженим насінням кунжуту та тонкими кружальцями гіркого перцю. Подавати на сковорідці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: