Гаряча тема:
- Війна
Американські поповери помітно збільшується в розмірах при випіканні. Ці булочки можна брати на роботу або давати з собою дитині в школу. Випікають їх із млинцевого рідкого тіста. За рахунок цього вони набувають характерної пористої структури. Тому їх готують як порожніми, так і з начинкою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:
3 яйця,
100 г пшеничного борошна,
50 г кукурудзяного борошна,
250 мл молока,
0,5 ч. л. солі.
Для крему:
300 мл вершків (33%),
100 г вареного згущеного молока,
мелена кориця (на свій смак).
Для оздоблення:
мелені волоські горіхи.
ПРИГОТУВАННЯ:
Яйця збити міксером із сіллю (маса повинна збільшитися в тричі).
Змішати обидва види борошна.
Просіяти суміш до яєчної маси, перемішати вінчиком. Порціями вливати молоко, щоразу перемішуючи до однорідності, щоб уникнути утворення грудочок (тісто виходить дуже рідке, як на млинці!).
Розлити у формочки для мафінів (тісто має доходити лише до половини форм, оскільки воно дуже сильно підніметься, майже втричі!). Якщо вони силіконові, то нічим змащувати не потрібно. Поповери чудово виймаються. Якщо ж формочки металеві, то варто вкласти у них промаслений папір. Духовку розігріти до 220-230°С і поставити форму на 15 хвилин, потім температуру знизити до 180°С та випікати ще 15 хвилин (дверцята духовки відчиняти НЕ МОЖНА! – булочки «осядуть»).
Дати поповерам повністю охолонути.
Приготувати крем: до вершків додати згущене молоко та корицю.
Збити на великих обертах міксера до стійких піків.
За допомогою кондитерського мішка начинити булочки кремом. Притрусити зверху меленими волоськими горіхами.
Начинені булочки поставити на 2-3 години в холодильник.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: