Гаряча тема:
- Війна
Поєднання інгредієнтів дуже цікаве, як на мене, просто ідеальне! З м’ясом салат не був би таким смачним! Оскільки «Олів’є» уже давно став для нас буденною стравою, то такий святковий варіант цього салату стане справжньою окрасою новорічного столу.
ІНГРЕДІЄНТИ:
3-4 картоплини,
3 маринованих огірка,
1 спіле авокадо,
400 г міксу морепродуктів (я брала морський коктейль: креветки, мідії, кальмари, бебі-восьминоги),
2 маленькі морквини,
пів банки консервованого горошку,
3 варені яйця,
домашній майонез,
сіль, перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Морський коктейль розморозити та подрібнити шматочками.
Картоплю та моркву відварити в «кожушку». Горошок відкинути на сито, щоб стекла рідина. Перекласти в миску, додати нарізані кубиками варені яйця та картоплю.
Моркву подрібнити кубиками та додати до салату.
У маринованих огірочків відрізати кінчики, подрібнити кубиками за розміром інших овочів, додати у миску зі всіма інгредієнтами.
Авокадо почистити від шкірочки, нарізати кубиками та додати до салату.
Посолити та поперчити, заправити майонезом та обережно перемішати. Подавати в загальному салатнику, а краще порційно, — сформувавши салат у спеціальному салатному кільці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: