ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Вересня, 2020

Новорічне «Олів'є» по-царськи

27 Грудня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1398
Оскільки «Олів’є» уже давно став для нас буденною стравою, то такий святковий варіант цього салату стане справжньою окрасою новорічного столу.
Оскільки «Олів’є» уже давно став для нас буденною стравою, то такий святковий варіант цього салату стане справжньою окрасою новорічного столу. Фото: автора

Незвичний і шалено смачний салат!

Поєднання інгредієнтів дуже цікаве, як на мене, просто ідеальне! З м’ясом салат не був би таким смачним! Оскільки «Олів’є» уже давно став для нас буденною стравою, то такий святковий варіант цього салату стане справжньою окрасою новорічного столу.

ІНГРЕДІЄНТИ:

3-4 картоплини,

3 маринованих огірка,

1 спіле авокадо,

400 г міксу морепродуктів (я брала морський коктейль: креветки, мідії, кальмари, бебі-восьминоги),

2 маленькі морквини,

пів банки консервованого горошку,

3 варені яйця,

домашній майонез,

сіль, перець.

ПРИГОТУВАННЯ:

Морський коктейль розморозити та подрібнити шматочками.

Картоплю та моркву відварити в «кожушку». Горошок відкинути на сито, щоб стекла рідина. Перекласти в миску, додати нарізані кубиками варені яйця та картоплю.

Моркву подрібнити кубиками та додати до салату.

У маринованих огірочків відрізати кінчики, подрібнити кубиками за розміром інших овочів, додати у миску зі всіма інгредієнтами.

Авокадо почистити від шкірочки, нарізати кубиками та додати до салату.

Посолити та поперчити, заправити майонезом та обережно перемішати. Подавати в загальному салатнику, а краще порційно, — сформувавши салат у спеціальному салатному кільці.

салати, салат, олів`є, новорічні салати, новорічний олів`є по-царськи, олів`є по-новому

Коментарі:

  Так  Ні, дякую