Гаряча тема:
- Війна
І дуже смачний. Грибочки залишаються хрусткими. Їсти можна вже після повного охолодження! Часто готую таку закуску на природу до шашлику.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг свіжих печериць,
2 ч. л. солі,
2 ч. л. цукру,
3 лаврових листки,
6 зубків часнику,
перець духмяний і горошком,
4 ст. л. оцту,
10 ст. л. оливкової олії,
10 ст. л. води.
ПРИГОТУВАННЯ:
Гриби добре помити. Великі розрізати навпіл. Скласти в каструлю. Маленькі залишити цілими.
Приготувати маринад: змішати в мисці воду, оцет, олію, сіль, цукор, перець і лаврове листя. Часник нарізати пластинками й додати до маринаду.
Вилити маринад на гриби й поставити на вогонь (не лякайтеся, що маринаду буде мало, гриби дадуть сік!).
Коли маринад закипить, зменшити вогонь і варити рівно 5 хвилини.
Зняти з вогню і винести в прохолодне місце для охолодження. Після цього грибочки можна подавати на стіл.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: