Гаряча тема:
- Війна
Солоний оселедець є невід'ємною частиною буденного і навіть святкового столу. Тому хочу поділитися з вами неймовірно смачним рецептом рибки, маринованої по-фінськи. Традиційно таку закуску готують на Різдво, але чекати свята зовсім не обов'язково, оскільки весь процес ну дуже простий!
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 жирних малосольних оселедці (600-700 г).
Маринад:
100 г цукру,
100 мл білого винного оцту,
200 мл води,
2 лаврові листки,
0,5 ст. л. суміші перців меленої,
2-3 духмяних перці,
3-4 ст. л. олії,
1 велика морквина,
2 червоних цибулини,
2 ч. л. маринованого тертого хрону.
ПРИГОТУВАННЯ:
У воду додати оцет, цукор та олію. Закип'ятити маринад і охолодити. Додати лаврові листки, перці та хрін.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву — півкружальцями.
Додати до маринаду, перемішати.
Оселедець почистити, помити та розділити на філе. Порізати невеликими шматочками.
Скласти підготовлений оселедець в ємність із маринадом та овочами.
Поставити в холодильник маринуватися на 1-2 дні.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: