ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі гомілки у вишневому маринаді

19 Лютого 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3120
Куряче м’ясо виходить ароматним, кисло-солодким, надзвичайно ніжним!
Куряче м’ясо виходить ароматним, кисло-солодким, надзвичайно ніжним! Фото: автора

М’ясо виходить ніжним, неймовірно смачним, соковитим, з апетитною скоринкою!

Гомілки у вишневому маринаді виходять шалено смачними. Їх можна приготувати на вугіллі, а можна в духовці. Куряче м’ясо ароматне, надзвичайно ніжне! Подавати страву можна на обід або вечерю зі свіжими овочами. Дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг курячих гомілок,

150 мл вишневого соку (у мене залишився після розморожування вишні),

2 зубки часнику,

3 ст. л. вишневого сиропу,

2 ст. л. соєвого соусу,

сіль (за смаком),

1 ст. л. паприки,

0, ч. л. карі,

чорний мелений перець (за смаком),

1/4 ч. л. коріандру,

1 ст. л. бальзамічного оцту,

2 ст. л. оливкової олії,

орегано.

ПРИГОТУВАННЯ:

Змішати всі складові для маринаду: влити вишневий сироп у вишневий сік, додати спеції й пряні трави, подрібнений часник, коріандр, перець чорний мелений, влити бальзамічний оцет, олію і соєвий соус, підсолити. В підготовлений маринад помістити курячі гомілки (попередньо трішки проштрикнути їх ножем, щоб вони краще просочилися). Залишити для маринування на 2-3 години.

Обсмажити гомілки на сковорідці з розігрітою олією.

Скласти в каструлю. Залити зверху процідженим маринад і тушкувати ще 10-15 хвилин під кришкою.

Подавати гомілки до столу в гарячому вигляді разом із соусом, який утворився на дні каструлі.


 

гомілки, м`ясо та субпродукти, страви з курки, курятина, страви з курятини, курячі гомілки, курячі гомілки у вишневому маринаді, гомілки у вишневому соусі

Коментарі:

  Так  Ні, дякую