Гаряча тема:
- Війна
Гомілки у вишневому маринаді виходять шалено смачними. Їх можна приготувати на вугіллі, а можна в духовці. Куряче м’ясо ароматне, надзвичайно ніжне! Подавати страву можна на обід або вечерю зі свіжими овочами. Дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг курячих гомілок,
150 мл вишневого соку (у мене залишився після розморожування вишні),
2 зубки часнику,
3 ст. л. вишневого сиропу,
2 ст. л. соєвого соусу,
сіль (за смаком),
1 ст. л. паприки,
0, ч. л. карі,
чорний мелений перець (за смаком),
1/4 ч. л. коріандру,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
2 ст. л. оливкової олії,
орегано.
ПРИГОТУВАННЯ:
Змішати всі складові для маринаду: влити вишневий сироп у вишневий сік, додати спеції й пряні трави, подрібнений часник, коріандр, перець чорний мелений, влити бальзамічний оцет, олію і соєвий соус, підсолити. В підготовлений маринад помістити курячі гомілки (попередньо трішки проштрикнути їх ножем, щоб вони краще просочилися). Залишити для маринування на 2-3 години.
Обсмажити гомілки на сковорідці з розігрітою олією.
Скласти в каструлю. Залити зверху процідженим маринад і тушкувати ще 10-15 хвилин під кришкою.
Подавати гомілки до столу в гарячому вигляді разом із соусом, який утворився на дні каструлі.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: