Гаряча тема:
- Війна
Морська капуста багата на йод, магній, залізо, а недолік цих елементів призводить до збоїв у роботі організму. Дієтологи рекомендують подавати її до столу хоча б раз на тиждень. У салатах з майонезними заправками цей продукт просто загубиться. Оптимальна ж салатна заправка для морської капусти складається з олії та винного/бальзамічного оцту.
ІНГРЕДІЄНТИ:
3 яйця,
100-150 г чорних або зелених оливок,
200 г маринованих печериць,
300 г морської капусти (у мене з добавками — селера, морква).
Заправка:
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
1 ст. л. соєвого оцту,
1 ч. л. цукру,
2 ч. л. французької гірчиці в зернах,
мелений чорний перець,
прованські трави,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Для салатів можна купувати мариновану морську капусту з різними добавками: овочами, морепродуктами, грибами тощо. Якщо в ній забагато рідини, то її слід злити. Щоб салат зручніше було їсти, можна нарізати капусту коротшими смужками.
Яйця зварити, охолодити, почистити, нарізати.
З оливок та грибів злити маринад та розрізати навпіл.
Для заливки змішати всі інгредієнти та залишити на 10-15 хвилин, щоб всі складові поєдналися.
З’єднати всі підготовлені інгредієнти, залити заливкою.
Перемішати салат. Подавати порційно або в загальному салатнику.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: