ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Жовтня, 2020

Соковиті та пікантні відбивні з гірчицею

27 Лютого 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1518
Гірчиця подарує м’ясу соковитість і не дасть йому пересохнути під час смаження.
Гірчиця подарує м’ясу соковитість і не дасть йому пересохнути під час смаження. Фото: автора

Такою стравою, як свинячі відбивні, рідко кого здивуєш. Але зробити це цілком реально!

Гірчиця подарує м’ясу соковитість і не дасть йому пересохнути під час смаження. Ця страва підкорить будь-кого своїм смаком і швидкістю приготування.

ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинячої вирізки,
5 ч. л. ніжної діжонської гірчиці (або солодкої американської),
сіль і перець (за смаком),
борошно (для панірування),

2-3 яйця + декілька ложок молока.
ПРИГОТУВАННЯ:
М’ясо нарізати скибочками завтовшки 0,5 см (краще використовувати охолоджене; якщо у вас заморожена свинина, спочатку дайте їй відтанути в холодильнику). Надлишки жиру обов’язково видалити.

Відбити шматочки спеціальним дерев’яним або металевим молотком з обох боків. Посолити й поперчити.

Злегка натерти гірчицею. Залишити в холодильнику на 15-20 хвилин для маринування.

Запанірувати кожен відбитий шматочок в борошні.

Яйця збити разом із молоком, трішки посолити та поперчити.

На сковорідці розігріти олію. Запаніровані в борошні відбивні занурювати в яєчний кляр та одразу ж викладати на сковорідку.

Обсмажувати відбивні по 5-7 хвилин із кожного боку.

Скласти відбивні в каструлю, влити трішки води, накрити кришкою та пропарити протягом декількох хвилин.

Подавати з будь-яким гарніром чи овочами.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: щоб зберегти робочу поверхню чистою, загорніть свинину в харчову плівку. Чим товстіші відбивні, тим довше їх потрібно готувати. Для перевірки готовності м’яса, обережно проштрикніть його ножем: сік і сама м’якоть повинні бути світлими.





відбивні, м`ясо та субпродукти, м`ясо, свинина, свиняча відбивна, відбивні в гірчиці, відбивні, страви зі свинини, секрет смачних відбивних

Коментарі:

  Так  Ні, дякую