Гаряча тема:
- Війна
Гірчиця подарує м’ясу соковитість і не дасть йому пересохнути під час смаження. Ця страва підкорить будь-кого своїм смаком і швидкістю приготування.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинячої вирізки,
5 ч. л. ніжної діжонської гірчиці (або солодкої американської),
сіль і перець (за смаком),
борошно (для панірування),
2-3 яйця + декілька ложок молока.
ПРИГОТУВАННЯ:
М’ясо нарізати скибочками завтовшки 0,5 см (краще використовувати охолоджене; якщо у вас заморожена свинина, спочатку дайте їй відтанути в холодильнику). Надлишки жиру обов’язково видалити.
Відбити шматочки спеціальним дерев’яним або металевим молотком з обох боків. Посолити й поперчити.
Злегка натерти гірчицею. Залишити в холодильнику на 15-20 хвилин для маринування.
Запанірувати кожен відбитий шматочок в борошні.
Яйця збити разом із молоком, трішки посолити та поперчити.
На сковорідці розігріти олію. Запаніровані в борошні відбивні занурювати в яєчний кляр та одразу ж викладати на сковорідку.
Обсмажувати відбивні по 5-7 хвилин із кожного боку.
Скласти відбивні в каструлю, влити трішки води, накрити кришкою та пропарити протягом декількох хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром чи овочами.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: щоб зберегти робочу поверхню чистою, загорніть свинину в харчову плівку. Чим товстіші відбивні, тим довше їх потрібно готувати. Для перевірки готовності м’яса, обережно проштрикніть його ножем: сік і сама м’якоть повинні бути світлими.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: