ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Березня, 2020

Салат з червоною пекінською капустою та плавленим сиром

28 Лютого 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 755
Супер легкий, свіжий та ніжний салатик.
Супер легкий, свіжий та ніжний салатик. Фото: автора

Супер легкий, свіжий та ніжний. Всі, хто куштував — у повному захваті!

Такий салатик виходить смачним і легким. Проте, найголовніше, він дуже швидко готується. Буквально 10 хвилин — і у вас готова страва, коли гості на порозі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 головка червоної пекінської капусти,
2-3 свіжих огірки,
пів банки консервованої кукурудзи,
2 плавлених сирки (у мене різні — «Чедер» та «Дружба»).
Заправка:

оливкова олія,

сіль,

суміш перців мелена,
мед,

лимонний сік,

гірчиця.

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту нашаткувати (підійде і звичайна пекінка, але з червоною салат виглядає апетитніше і яскравіше).

З кукурудзи зцідити маринад.


Огірки нарізати півмісяцем.


Плавлені сирки натерти на грубій тертці.


Всі інгредієнти для салату змішати, полити заправкою та ретельно перемішати.


Подавати в загальному салатнику або порційно.

салати без майонезу, пекінка, пекінська капуста, капуста, салат, салати, салат з пекінської капусти, салат з пекінською капустою та плавленим сирком

Коментарі:

  Так  Ні, дякую