Гаряча тема:
- Війна
Це проста тушкована капуста, але за рахунок горошку вона набуває незвичного та цікавого смаку й збуджує апетит своєю яскравістю. Страва сподобалася всім членам сім’ї.
ІНГРЕДІЄНТИ:
400 г свинини,
1 головка капусти (близько 700 г),
1 велика цибулина,
1 велика морквина,
1,5 склянки зеленого горошку (замороженого),
150 мл вершків,
1 ст. л. цукру,
1 ч. л. паприки,
мускатний горіх,
лавровий листок,
сіль,
хмелі-сунелі,
чорний мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту нашаткувати, посолити, присмачити цукром та ретельно вим’яти руками.
Горошок відкинути на сито й повністю розморозити його.
Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати півкільцями.
Свинину нарізати невеликими шматочками.
На сковорідці з розігрітою олією підсмажити м’ясо, посолити та поперчити злегка.
Додати цибулю та моркву. Обсмажити все разом до золотавого кольору.
Влити вершки та тушкувати ще 5 хвилин.
В цей час змішати в мисці капусту, спеції, пряні трави та зелений горошок.
Вилити до капусти засмажку та ретельно перемішати.
Скласти все у гусятницю чи чавунний казанок, розрівняти зверху, трішки втрамбовуючи капусту.
Накрити кришкою та тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи, до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: