Гаряча тема:
- Війна
Плов схожий на той, що узбеки готують у величезних казанах. Рис ароматний, просочений всіма соками, розсипається та ніколи не пригоряє! Просто заповніть рукав для запікання, поставте його в духовку й займіться своїми справами. Дуже зручно, що страву можна взяти з собою в гості або на природу просто в пакеті. Для мене така технологія приготуванням стала справжнім відкриттям.
ІНГРЕДІЄНТИ:
600 г свинини,
400 г довгозернистого рису,
3 цибулини,
2 морквини,
1 ч. л. приправи для плову,
3 ст. л. олії,
хмелі-сунелі,
головка часнику,
лавровий листок,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
М'ясо нарізати кубиками.
Обсмажити на олії до зарум’янювання. Приправити сіллю, спеціями та пряними травами, перемішати.
Цибулю нарізати кубиками, моркву великими брусочками. Додати овочі в сковорідку до м’яса.
Обсмажити все разом до напівготовності.
Рис ретельно промити та додати до засмажки.
Просмажити все разом протягом 5-7 хвилин.
Викласти майбутній плов у рукав для запікання, всередину встромити помиту (не почищену!) головку часнику.
Влити воду, зав'язати рукав з обох боків та розмістити його на деку.
Запікати 50 хвилин у розігрітій до 180ºС духовці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: