Гаряча тема:
- Війна
Дуже смачний салатик, не зважаючи на те, що містить лише три інгредієнти. В піст особливо актуальний. До речі, мариновані огірки можна замінити на квашені.
ІНГРЕДІЄНТИ:
По 1 склянці вареної квасолі — червоної та білої (можна використовувати лише один вид квасолі, але з кольоровою салат виглядає апетитніше),
3-4 маринованих огірки,
1 червона цибулина,
2 ч. л. французької гірчиці в зернах,
1 ч. л. меду,
1 ст. л. лимонного соку,
сіль,
суміш перців мелена,
оливкова олія.
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю порізати півкільцями та замаринувати у суміші меду, лимонного соку та солі.
Квасолю червону та білу відварити окремо в злегка підсоленій воді й залишити до охолодження. Потім відкинути на сито й дати стекти зайвій рідині.
Огірок нарізати тонкими кружальцями.
До маринованої цибулі додати спеції, олію та гірчицю. Змішати в мисці квасолю, огірок, цибулю разом із заправкою. Скуштувати салат на смак і якщо потрібно досолити, доперчити. За бажанням долити ще олії.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: інший варіант цього салату передбачає пасерування цибулі й додавання її до салату разом з олією, на якій вона готувалася.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: