Гаряча тема:
- Війна
Приготувала це рагу, аби прилаштувати сухі лісові гриби (у мене капелюшки підберезовиків та білих грибів), адже піст скоро закінчується, а грибні супи вже трохи набридли. Результат неабияк потішив. Гадаю, що страва чудово смакуватиме навіть із печерицями та гливами.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300 г сушених лісових грибів (можна будь-яких: заморожених, свіжих),
700-800 г картоплі,
1 велика морквина,
1 цибулина,
часник,
сіль,
олія,
вода.
ПРИГОТУВАННЯ:
Залити гриби холодною водою й залишити на годині-дві. Потім поставити на вогонь, варити 15 хвилин, відкинути на сито.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву — кружальцями.
Підсмажити відварені гриби на олії. Додати овочі, перемішати.
Часник розчавити пласким боком ножа та дрібно посікти.
Додати часник у засмажку, посолити, поперчити та готувати до готовності овочів.
Картоплю почистити, помити та нарізати часточками як для картоплі по-селянськи. Скласти у глиняний горщик чи чавунний казанок.
Додати до картоплі засмажку, сіль, спеції, перемішати.
Влити трішки водички, закрити кришкою та відправити в духовку на годину при 190ºС.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: