Гаряча тема:
- Війна
Цей вітамінний салатик можна їсти не лише в піст. Він чудово підходить до запеченої птиці, особливо качки та гуски, а всі складові у ньому ідеально збалансовані. Яблуко та буряк додають соковитості та приємної солодкості страві й чудово доповнюють квашену капусту. Як на мене, салат найсмачніший одразу після змішування. Хоча деякі дегустатори запевняли, що їм він смакував більше після того, як трішки постояв.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 середніх буряка,
1 невеликий корінь селери,
300 г квашеної капусти,
1 середнє солодке яблуко.
Заправка:
4 ст. л. оливкової олії,
3 ст. л. бальзамічного оцту,
шматочок кореня імбиру,
1 ч. л. меду,
коріандр,
італійські трави,
перець і сіль (за смаком).
ПРИГОТУВАННЯ:
Селеру натерти на тертці з грубими вічками. Змішати з квашеною капустою.
Буряк зварити або спекти в духовці у фользі. Почистити та натерти на тертці для «корейки».
Яблуко почистити від насіння та шкірки та натерти на тертці з грубими вічками.
Дуже дрібно посікти корінь імбиру (або натерти його на тертці). Змішати зі всіма складовими заправки. Залишити на 5-7 хвилин, щоб всі інгредієнти заправки «потоваришували».
Полити салат заправкою та ретельно його вимішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: