Гаряча тема:
- Війна
Смажена куряча печінка з цибулею і солоними огірками – страва досить оригінальна, і водночас проста. Печінка виходить ніжною, а кислинка огірків надає їй пікантності.
ІНГРЕДІЄНТИ:
600 г курячої печінки,
3 маринованих огірки,
1 велика цибулина,
борошно (для панірування),
сіль,
прованські трави,
перець чорний мелений.
ПРИГОТУВАННЯ:
Курячу печінку промити, обсушити й розрізати на половинки. Посолити сіллю, спецію та прованськими травами. Залишити на 30 хвилин, щоб печінка замаринуватися.
Посипати печінку борошном, ретельно запанірувати всі шматочки.
Обсмажити на середньому вогні з обох боків.
Викласти печінку в каструлю з товстим дном.
Цибулю почистити та нарізати тонкими півкільцями. Підсмажити на олії до прозорості.
Мариновані огірки нарізати кружальцями або півмісяцем.
Додати огірки до пасерованої цибулі й смажити разом 5-7 хвилин. Трішки посолити та поперчити.
Додати засмажку в каструлю з печінкою, додати трішки води та протушкувати все 10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: