Гаряча тема:
- Війна
Квашена капуста – це цінне джерело необхідної організму аскорбінової кислоти. До того ж, вона виводить з організму холестерин та дуже корисна для роботи кишківника. Цей продукт можна подавати як окрему закуску, або ж додавати його під час приготування не менш смачних та корисних салатів. Одним із вдалих прикладів є салат із квашеної капусти, картоплі та яєць.
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г квашеної капусти (не надто кислої!),
4-5 картоплин,
зелений кріп,
4 варених яйця,
сіль,
перець,
олія соняшникова не рафінована (пахуча).
ПРИГОТУВАННЯ:
Зварити картоплю в «кожушку». Почистити, охолодити та нарізати кубиками.
Капусту ретельно відтиснути від маринаду та додати до картоплі.
Відварити яйця, почистити та подрібнити їх. Додати у салат.
Подрібнити свіжий кріп.
Посолити та поперчити салат, заправити соняшниковою олією. З’єднати всі компоненти, ретельно перемішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: