ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

24 Березня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2445
Квашена капуста чудово поєднується з багатьма інгредієнтами.
Квашена капуста чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. Фото: автора

Квашену нарізку багато вживають як самостійну закуску, але з використанням цього продукту навіть складні страви виходять не менш смачними й цікавими.

Квашена капуста – це цінне джерело необхідної організму аскорбінової кислоти. До того ж, вона виводить з організму холестерин та дуже корисна для роботи кишківника. Цей продукт можна подавати як окрему закуску, або ж додавати його під час приготування не менш смачних та корисних салатів. Одним із вдалих прикладів є салат із квашеної капусти, картоплі та яєць.

ІНГРЕДІЄНТИ:

200 г квашеної капусти (не надто кислої!),

4-5 картоплин,

зелений кріп,

4 варених яйця,

сіль,

перець,

олія соняшникова не рафінована (пахуча).

ПРИГОТУВАННЯ:

Зварити картоплю в «кожушку». Почистити, охолодити та нарізати кубиками.

Капусту ретельно відтиснути від маринаду та додати до картоплі.

Відварити яйця, почистити та подрібнити їх. Додати у салат.

Подрібнити свіжий кріп.

Посолити та поперчити салат, заправити соняшниковою олією. З’єднати всі компоненти, ретельно перемішати.

 

капуста, салати без майонезу, квашена капуста, салат, салати, салат галичанка, салат з квашеної капусти картоплі та яєць, салати з квашеної капусти

Коментарі:

  Так  Ні, дякую