Гаряча тема:
- Війна
Дуже сподобалася технологія приготування – нічого не потрібно обсмажувати, просто запанірували крильця і в духовку їх! Панірування, до речі, особливе. Завдяки йому смак страви міняється кардинально. А ще тут просто розкішна глазур. Вона і сама по собі дуууже смачна. Однозначно буду окремо її до м'яса/птиці готувати як соус. Крильця виходять анітрохи не жирні. Дуже раджу!
ІНГРЕДІЄНТИ:
700 г курячих крилець.
Для панірування:
2 ст. л. крохмалю,
мелений чорний перець (у мене суміш п'яти перців),
1 ст. л. солодкої паприки,
1 ч. л. солі.
Для глазурі:
2 зубки часнику,
50 мл кетчупу,
1 ч. л. рідкого меду,
1 ч. л. лимонного соку,
1 ч. л. оливкової олії.
ПРИГОТУВАННЯ:
Крильця помити й підсушити паперовим рушником, щоб не було вологи.
Для панірування з’єднати в мисці всі інгредієнти.
Ретельно все перемішати, щоб сіль та спеції рівномірно розподілилися у крохмалі.
Висипати суміш для панірування в чашу з крилами, накрити кришкою та енергійно потрясти, щоб вона рівномірно прилипла.
Викласти крила на деко, встелене пергаментом. Збризкати зверху злегка олією.
Відправити в духовку на 40 хвилин при 200°С.
Для соусу в миску покласти кетчуп, мед, лимонний сік, олію, вичавити часник.
Ретельно змішавши всі інгредієнти до однорідності.
Дістати крила з духовки, скласти їх у каструлю. Ще гарячими залити соусом.
Закрити кришкою та інтенсивно потрясти каструлю, щоб глазур вкрила крильця з усіх сторін.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: