Гаряча тема:
- Війна
Легкий весняний салат на щодень. Капуста чудово поєднується з редискою, огірками і травами. А часникова заправка додає овочам пряності, але не калорій.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Пів головки білокачанної капусти,
1 великий або 3 дрібних огірки,
зелень кропу,
зелена цибуля,
8-10 редисок,
сіль,
дрібка цукру.
Заправка:
оливкова олія,
сіль та перець,
2 зубки часнику,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту нашаткувати тонкою соломкою (щоб вона була м'якою і соковитою, її краще перетерти руками разом з невеликою кількістю солі та цукру).
Огірки нарізати часточками.
Редис нарізати півмісяцем.
Зелень кропу та зелену цибулю подрібнити.
Для заправки всі інгредієнти з’єднати, перемішати.
Полити заправкою салат і перемішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: