ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Травня, 2020

Салат «Весняний» з капусти, огірків та редиски

30 Березня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 920
Це ідеальний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.
Це ідеальний рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Фото: автора

Це ідеальний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.

Легкий весняний салат на щодень. Капуста чудово поєднується з редискою, огірками і травами. А часникова заправка додає овочам пряності, але не калорій.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Пів головки білокачанної капусти,

1 великий або 3 дрібних огірки,

зелень кропу,

зелена цибуля,

8-10 редисок,

сіль,

дрібка цукру.

Заправка:

оливкова олія,

сіль та перець,

2 зубки часнику,

1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

ПРИГОТУВАННЯ:

 

Капусту нашаткувати тонкою соломкою (щоб вона була м'якою і соковитою, її краще перетерти руками разом з невеликою кількістю солі та цукру). 

 

Огірки нарізати часточками. 

 Редис нарізати півмісяцем.

 

Зелень кропу та зелену цибулю подрібнити.

 

Для заправки всі інгредієнти з’єднати, перемішати.

 Полити заправкою салат і перемішати.

 

 

 

салати без майонезу, капуста, салат, салати, салат весняний з капустою огірками та редискою, салати з капустою, пісні салати, пісні страви, піст

Коментарі:

  Так  Ні, дякую