ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячий суп з плавленим сиром, горошком та кукурудзою

6 Квітня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7632
Ніжний, вершковий, сирний, ситний суп, доступний за інгредієнтами.
Ніжний, вершковий, сирний, ситний суп, доступний за інгредієнтами. Фото: автора

Дуже простий рецепт дуже смачної першої страви.

Ця перша страва швидко готується і, зазвичай, подобається і дорослим, і особливо дітям. Ніжний, вершковий, сирний, ситний суп, доступний за інгредієнтами. Зелений горошок та кукурудза додають йому особливої нотки.

ІНГРЕДІЄНТИ:

2,5 л води,

2 курячих стегна,

4-5 середніх картоплин,

1 морквина,

1 цибулина,

300 г замороженого горошку,

200 г замороженої кукурудзи,

2 плавлених сирки,

3-4 горошини запашного перцю,

лавровий листок,

пучок щавлю,

петрушка та кріп,

сіль.

ПРИГОТУВАННЯ:

Заздалегідь покласти в морозилку сирки, щоб їх можна було потім натерти на тертці.

Відварити до готовності стегенця, вийняти їх, охолодити й відокремити м'ясо від кісток й повернути в каструлю з бульйоном.

У бульйон покласти порізану брусочками картоплю.

Натерти на середній тертці моркву, нарізану кубиками цибулю.

Покласти засмажку в суп та варити ще 10 хвилин. Додати горошок та кукурудзу.

Додати натерті сирки, ретельно перемішати. Присмачити перцем, спеціями, сіллю та покласти лавровий листок. Варити до готовності картоплі. За кілька хвилин до готовності покласти зелень.

супи, суп, курячий суп з плавленим сиром горошком та кукурудзою, перші страви, суп з плавленим сиром

Коментарі:

  Так  Ні, дякую