ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Хребти лосося під майонезом, запечені в рукаві

8 Квітня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 6211
Я вважаю, що це найкращий рецепт лососевих хребтів у рукаві.
Я вважаю, що це найкращий рецепт лососевих хребтів у рукаві. Фото: автора

Всі соки в рибі збережені, і посуд чистий!

 

Я вважаю, що це найкращий рецепт лососевих хребтів у рукаві. Головне – замаринувати рибу на кілька хвилин у соусі на основі домашнього майонезу та лимонного соку. На шматочках риби швидко з'являється апетитна скоринка, а маринад повністю просочує всі рибні волокна. На гарнір у мене улюблена картопелька та сезонні овочі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г хребтів лосося,

2 ст. л. домашнього майонезу,

2 ст. л. лимонного соку,

2 ст. л. оливкової олії,

1 ч. л. меленого коріандру,

6 зубків часнику,

сіль,

суміш перців мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Хребти нарізати порційними шматками. Скласти в миску й ретельно перемішати з вичавленим часником, коріандром, перцем, сіллю, олією, домашнім майонезом та лимонним соком (я додала ще манговий соус з чилі – він додав цікавої пікантної нотки).

Залишити на кілька хвилин в холодильнику для маринування. Потім скласти в рукав для запікання разом із маринадом, який утворився. Ретельно зав’язати кінці рукава, покласти його на деко.

Запікати в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин. Потім рукав розрізати й готувати ще 15 хвилин до зарум’янювання рибки.

 

сьомга, хребти сьомги, хребти лосося, риба та морепродукти, хребти лосося під майонезом, хребти лосося запечені в рукаві, лосось, риба, червона риба, страви в рукаві, рукав для запікання

Коментарі:

  Так  Ні, дякую