Гаряча тема:
- Війна
Я вважаю, що це найкращий рецепт лососевих хребтів у рукаві. Головне – замаринувати рибу на кілька хвилин у соусі на основі домашнього майонезу та лимонного соку. На шматочках риби швидко з'являється апетитна скоринка, а маринад повністю просочує всі рибні волокна. На гарнір у мене улюблена картопелька та сезонні овочі.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г хребтів лосося,
2 ст. л. домашнього майонезу,
2 ст. л. лимонного соку,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ч. л. меленого коріандру,
6 зубків часнику,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Хребти нарізати порційними шматками. Скласти в миску й ретельно перемішати з вичавленим часником, коріандром, перцем, сіллю, олією, домашнім майонезом та лимонним соком (я додала ще манговий соус з чилі – він додав цікавої пікантної нотки).
Залишити на кілька хвилин в холодильнику для маринування. Потім скласти в рукав для запікання разом із маринадом, який утворився. Ретельно зав’язати кінці рукава, покласти його на деко.
Запікати в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин. Потім рукав розрізати й готувати ще 15 хвилин до зарум’янювання рибки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: