Гаряча тема:
- Війна
А ще в цій страві просто неймовірний соус! Вмочувати у нього хлібчик – справжнє задоволення. До речі, в такий спосіб можна готувати свинину шматочками.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг свинячих реберець,
2 великі цибулини,
пів склянки сухого вина,
2-3 ст. л. томатної пасти,
200 мл сметани,
2 ч. л. меду,
лавровий листок,
червоний мелений перець,
сіль,
паприка,
хмелі-сунелі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю нарізати півкільцями.
Ребра розрізати шматочками та замаринувати у вині, спеціях та солі. Залишити на годину-другу в холодильнику.
Злегка обсмажити на сковорідці з обох боків.
Ребра скласти в каструлю, а в сковорідці, на якій вони смажилися, карамелізувати цибулю разом із медом до золотавого кольору.
Додати томатну пасту, перемішати й ввести сметану.
Протушкувати все разом 3 хвилини та викласти засмажку до ребер. Влити в каструлю трішки води й поставити тушкуватися на маленький вогонь. Хвилин через 15 покласти лавровий листок, розмішати й тушкувати до готовності під закритою кришкою.
Подавати з овочами до будь-якого гарніру.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: