ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Часникові курячі гомілки по-іспанськи

28 Квітня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2060
Подавати часникові гомілки можна з рисом, картоплею, салатом або будь-яким іншим гарніром.
Подавати часникові гомілки можна з рисом, картоплею, салатом або будь-яким іншим гарніром. Фото: автора

Курятина смачна й ароматна, готується дуже швидко.

Гомілки виходять шедевральними! А як легко готуються! Завдяки тому, що часник обсмажується, м’ясо набуває дуже цікавого та пікантного смаку. Якщо ж у вас є свіжий тим’янчик, то страва набуде неймовірного аромату.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг гомілок,

1 головка часнику,

петрушка,

гілочка тим’яну,

0,5 склянки білого сухого вина,

оливкова олія,

сухий чебрець,

чорний мелений перець,

карі,

сіль,

1 ст. л. кукурудзяного крохмалю.

ПРИГОТУВАННЯ:

Курячі гомілки замаринувати в солі, перці, карі, чебреці.

Сковорідку нагріти, влити оливкову олію, покласти часник і злегка його обсмажити до зарум’янювання.

Видалити зубки зі сковорідки. Потім обсмажити курку до золотавої скоринки в тій же олії, на якій готувався часник.

В блендері розтерти підсмажений часник, петрушку, тим’ян.

В окремому посуді змішати суміш із блендера, крохмаль і вино. Масу викласти до смажених гомілок.

Влити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати до готовності.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати з рисом, картоплею, салатом або будь-яким іншим гарніром.

гомілки, курячі гомілки, курятина, страви з курятини, іспанська кухня, часникові курячі гомілки, гомілки по-іспанськи, м`ясо та субпродукти

Коментарі:

  Так  Ні, дякую