Гаряча тема:
- Війна
Гомілки виходять шедевральними! А як легко готуються! Завдяки тому, що часник обсмажується, м’ясо набуває дуже цікавого та пікантного смаку. Якщо ж у вас є свіжий тим’янчик, то страва набуде неймовірного аромату.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг гомілок,
1 головка часнику,
петрушка,
гілочка тим’яну,
0,5 склянки білого сухого вина,
оливкова олія,
сухий чебрець,
чорний мелений перець,
карі,
сіль,
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю.
ПРИГОТУВАННЯ:
Курячі гомілки замаринувати в солі, перці, карі, чебреці.
Сковорідку нагріти, влити оливкову олію, покласти часник і злегка його обсмажити до зарум’янювання.
Видалити зубки зі сковорідки. Потім обсмажити курку до золотавої скоринки в тій же олії, на якій готувався часник.
В блендері розтерти підсмажений часник, петрушку, тим’ян.
В окремому посуді змішати суміш із блендера, крохмаль і вино. Масу викласти до смажених гомілок.
Влити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати до готовності.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати з рисом, картоплею, салатом або будь-яким іншим гарніром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: