Гаряча тема:
- Війна
Рецепт з дитинства, татів. Завдяки кляру, рибка виходить соковитою і ніжною.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг салаки (чи мойви).
Для тіста-кляру:
5 ст. л. (з гіркою) борошна,
3 ст. л. рафінованої олії,
0,5 склянки теплої кип'яченої води,
2 яйця,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Рибу помити, відрізати голови, випатрати, посолити та поперчити.
Добре збити виделкою борошно, спеції, сіль та олію.
Влити теплу воду, ретельно перемішати.
Окремо збити 2 яйця й влити в борошняну суміш (якщо тісто вийшло зарідке, додати борошно, щоб за густотою кляр нагадував рідку сметану).
Занурити в тісто рибку й добре її запанірувати в клярі.
Викладати на сковорідку та смажити з обох боків.
Подавати з овочами та скибочкою лимона.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: