Гаряча тема:
- Війна
Простий і смачний рецепт, дуже ніжні й пікантні сердечка! В цій страві єдина складність – процес зачищання субпродуктів від усього зайвого. Так, при обробці трішки доведеться погратися… Але після дегустації ви зрозумієте, що воно того вартувало!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг курячих сердечок,
300 г помідорів (можна використовувати у власному соку),
100 мл соєвого соусу,
2 великі морквини,
1 велика цибулина,
4 зубки часнику,
сіль (за смаком),
червоний перець чилі мелений,
дрібка олії.
ПРИГОТУВАННЯ:
Із сердечок зрізати жир, видалити всі плівочки. Розрізати кожне на дві частини та ретельно промити, аби позбутися кров’яних згустків. Відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю нарізати дрібними кубиками. Моркву – тонкими кружальцями.
Часник розчавити пласкою стороною леза ножа, а потім подрібнити.
На олії обсмажувати сердечка доти, доки зі сковорідки не випарується вся рідина, яка на початку приготування виділятиметься активно та у великій кількості.
Після цього посолити субпродукти та поперчити. Додати до них цибулю та моркву, присмачити дрібкою цукру. Обсмажити до напівготовності й додати часник.
Ще через 10-15 хвилин ввести подрібнені томати, попередньо пробланшувавши їх в окропі та видаливши шкірочку (якщо у вас помідори у власному соку, то вони в банці вже без шкірочки). Коли томати в сковорідці частково перетворяться на томатне пюре - час влити соєвий соус.
Перемішати, якщо потрібно – ще посолити, поперчити. Тушкувати ще протягом 10 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рекомендую до цієї страви одразу ж готувати якийсь гарнір на кшталт рису, пасти чи булгуру. Адже соус, у якому тушкувалися сердечка, просто нереально смачний! Його хочеться їсти ложкою наче гуляш, проте краще спробуйте полити ним гарнір. Навіть каша, яка ніколи не входила до категорії ваших улюблених, із томатно-соєвим соусом приємно здивує своїм смаком.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: