Гаряча тема:
- Війна
Варіантів приготування розсольника дуже багато. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати огіркову зупу – польський варіант цього супу. Він вирізняється тим, що в його складі ви не знайдете перлової крупи. Але страва все одно виходить ситною, наваристою, густою та в міру кислою. Та й готувати її набагато швидше.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2,5 л бульйону (овочевого, грибного, м'ясного),
5 маринованих огірків (за смаком),
150 мл огіркового розсолу,
1 цибулина,
2 морквини,
1 ч. л. цукру,
5 картоплин,
300 г м’ясного фаршу,
150 г вареного рису,
сіль за смаком,
зелень кропу чи петрушки.
ПРИГОТУВАННЯ:
Бульйон закип'ятити, додати нарізану кубиком картоплю, посолити за смаком. Варити до напівготовності картоплі.
Мариновані огірки нарізати півмісяцем. Покласти на сковорідку з олією і смажити, постійно помішуючи 3-5 хвилин.
Цибулю нарізати дрібним кубиком, одну морквину натерти на тертці.
Додати овочі у сковорідку з огірками та смажити з додаванням цукру 5 хвилини до м'якості.
Змішати окремо варений рис, м’ясний фарш та моркву, яка залишилася (теж натерти на тертці).
У бульйон із картоплею покласти суміш із фаршем та довести до кипіння, постійно перемішуючи. Додати підготовлену засмажку та влити маринад з огірків. Варити все разом 10 хвилин. Готовому розсольнику дати настоятися 15-20 хвилин під кришкою. При подачі посипати рубаною зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: