Гаряча тема:
- Війна
З'їли буквально за день із гречкою і салатом. Тюфтельки м’якенькі, ніжні та дуже вологі, з сирно-томатним смаком. Особливо сподобалися чоловічій половині моєї сім’ї. Радує й те, що готувати їх дуже просто й швидко, адже нічого не потрібно обсмажувати на сковорідці.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинини,
2 великі цибулини,
150 г твердого сиру,
2-3 скибочки черствого батона,
1 яйце,
4-5 помідорів (у мене заморожені, але можна свіжі або у власному соку),
сіль,
суміш перців мелена,
хмелі-сунелі,
сушений базилік,
паприка,
сушений часник.
ПРИГОТУВАННЯ:
Змішати фарш з яйцем, тертим сиром, замоченим у молоці батоном. сіллю, хмелі-сунелі та спеціями. Додати одну терту цибулю, а іншу – дрібно нарізану.
Ретельно все перемішати та вибити.
Томати облити окропом і зняти шкірку. Дрібно нарізати.
Викласти на дно керамічної форми для запікання. Посолити та притрусити базииліком.
Сформувати тюфтельки та викласти їх зверху на томатну «подушку».
Відправити в духовку й запікати при 190°С протягом 30 хвилин до золотавої скориночки.
Подавати з будь-яким гарніром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: