ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Тюфтельки в томатному соусі

15 Травня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2698
Тюфтельки м’якенькі, ніжні та дуже соковиті, з сирно-томатним смаком.
Тюфтельки м’якенькі, ніжні та дуже соковиті, з сирно-томатним смаком. Фото: автора

Дуже смачно та соковито, соус просто неймовірний!

З'їли буквально за день із гречкою і салатом. Тюфтельки м’якенькі, ніжні та дуже вологі, з сирно-томатним смаком. Особливо сподобалися чоловічій половині моєї сім’ї. Радує й те, що готувати їх дуже просто й швидко, адже нічого не потрібно обсмажувати на сковорідці.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г свинини,

2 великі цибулини,

150 г твердого сиру,

2-3 скибочки черствого батона,

1 яйце,

4-5 помідорів (у мене заморожені, але можна свіжі або у власному соку),

сіль,

суміш перців мелена,

хмелі-сунелі,

сушений базилік,

паприка,

сушений часник.

ПРИГОТУВАННЯ:

Змішати фарш з  яйцем, тертим сиром, замоченим у молоці батоном. сіллю, хмелі-сунелі та спеціями. Додати одну терту цибулю, а іншу – дрібно нарізану.

Ретельно все перемішати та вибити.

Томати облити окропом і зняти шкірку. Дрібно нарізати.

Викласти на дно керамічної форми для запікання. Посолити та притрусити базииліком.

Сформувати тюфтельки та викласти їх зверху на томатну «подушку».

Відправити в духовку й запікати при 190°С протягом 30 хвилин до золотавої скориночки.

Подавати з будь-яким гарніром.

тюфтелі, тефтельки, тюфтельки, м`ясо та субпродукти, котлети, котлетки, фрикадельки, тюфтельки в томатному соусі, фарш, страви з фаршу, свинина, страви зі свинини

Коментарі:

  Так  Ні, дякую