Гаряча тема:
- Війна
Можна використовувати як гарнір, а можна як самостійну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ:
800 г молодої дрібної картоплі,
500 мл молоко,
3 яйця,
150 г твердого сиру,
сіль,
зелена цибуля,
зелень кропу,
дрібка цукру,
прованські трави,
мускатний горіх,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Молоду картоплю помити й почистити (можна й не чистити!). Дрібну залишити цілою, трішки більшу – розрізати навпіл. Посолити й посипати спеціями на смак (у мене – дрібка мускатного горіха, суміш перців).
Викласти у жаростійкий посуд, залити молоком.
Поставити в духовку при 200°С на 10-15 хвилин.
Яйця збити, додати натертий на тертці сир, по дрібці цукру та солі, прованські трави й зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля тощо).
Залити цією сумішшю картоплю.
Знову повернути картоплю в духовку. Запікати ще 20-25 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: найкраще ця страва смакує тоді, коли картопелька дрібна й залишається цілою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: