Гаряча тема:
- Війна
Кабачки хоч і складаються на 94% з води, але це не заважає їм мати у своєму складі пристойний список вітамінів і мікроелементів. Тому їсти ці овочі потрібно обов'язково, тим більше, що сезон саме розпочинається.
Як вибрати смачні кабачки?
Правила зберігання
Кабачки потрібно тримати в холодильнику. Попередньо мити їх не потрібно, інакше є ризик пошкодження ніжної шкірочки. Краще складіть плоди в паперовий пакет і розмістіть у ящику для овочів. Так вони зможуть пролежати до одного тижня.
Що приготувати з кабачків?
Кулінарія знає величезну кількість рецептів з цього овочу. Обов’язково спробуйте приготувати корисну кабачкову піцу – такою можна ласувати тільки влітку. Для цього замініть класичне дріжджове тісто на кабачкове, яке зазвичай використовують для кабачкових оладок. З цих плодів виходять неймовірно смачні запіканки та навіть закусочні торти! Можливі з кабачків і перші страви: чудово поєднаються з іншими інгредієнтами в овочевих солянках, а також стануть «зіркою» в кабачковому крем-супі. Якщо додати трішки цього тертого овочу до м’ясного фаршу, то котлети здивують вас своєю соковитістю та оригінальним смаком. Ну і, звісно, класика страв з кабачків – кабачкова ікра. В домашніх умовах вона виходить в рази смачнішою, ніж магазинна.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: