ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
23 Жовтня, 2020

Качка в темному пиві, запечена в духовці

18 Червня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 754
Порадуйте своїх близьких ніжним та соковитим м’ясом птиці, яке буквально тане в роті!
Порадуйте своїх близьких ніжним та соковитим м’ясом птиці, яке буквально тане в роті! Фото: автора

Порадуйте своїх близьких ніжним та соковитим м’ясом птиці, яке буквально тане в роті!

До вашої уваги дуже простий рецепт приготування качки, який, тим не менше, вважається один із найкращих кулінарних шедеврів у світі. Цю страву вперше спробували в гостях. А ось про пиво навіть і не здогадувалася, почула про нього лише після того, як все з'їли.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Качка (у мене вагою 2 кг),

0,5 л темного пива,

1 головка часнику,

сіль,

суміш перців мелена,

кмин – за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ:

Качку помити, обсушити, нарізати порційними шматками, замаринувати в спеціях, солі та залити пивом.

Обсмажити шматочки качки на сковорідці до рум’яної скоринки.

Скласти м’ясо в гусятницю, посипати зверху кмином та часником, нарізаним тонкими пластинками.

Залити все пивним маринадом, у якому качка маринувалася. Закрити кришкою і поставити на одну годину в прогріту духовку при 200°С. Потім кришку зняти й запікати качку ще 30 хвилин.

 

качка, м`ясо та субпродукти, страви з качки, птиця, страви з птиці, качка в темному пиві, качка в пиві

Коментарі:

  Так  Ні, дякую