Гаряча тема:
- Війна
До вашої уваги дуже простий рецепт приготування качки, який, тим не менше, вважається один із найкращих кулінарних шедеврів у світі. Цю страву вперше спробували в гостях. А ось про пиво навіть і не здогадувалася, почула про нього лише після того, як все з'їли.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Качка (у мене вагою 2 кг),
0,5 л темного пива,
1 головка часнику,
сіль,
суміш перців мелена,
кмин – за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
Качку помити, обсушити, нарізати порційними шматками, замаринувати в спеціях, солі та залити пивом.
Обсмажити шматочки качки на сковорідці до рум’яної скоринки.
Скласти м’ясо в гусятницю, посипати зверху кмином та часником, нарізаним тонкими пластинками.
Залити все пивним маринадом, у якому качка маринувалася. Закрити кришкою і поставити на одну годину в прогріту духовку при 200°С. Потім кришку зняти й запікати качку ще 30 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: