Гаряча тема:
- Війна
Цей закусочний тортик виходить дуже смачним. Він тримає форму і не розповзається під час нарізання. На замітку: смак страви залежить від плавленого сиру, тому вибирайте його ретельно, або ж візьміть свою улюблену марку.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг кабачків,
2 плавлених сирки,
4-5 помідорів,
3 варені яйця,
3 зубки часнику,
майонез,
борошно (для панірування),
сіль та перець (за смаком).
ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачки помити та нарізати кільцями. Скласти в миску, посолити та поперчити.
Запанірувати кружальця кабачків у борошні.
Посмажити з обох сторін на олії до золотавого кольору.
Викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Начинка: сирки натерти на тертці з дрібними вічками.
Яйця відварити, почистити та також натерти на тертці (відкласти два жовтки для прикраси).
Вичавити до сирків з яйцями часник та додати майонез.
Ретельно вимішати сирково-яєчну суміш.
Формування: на велику пласку тарілку викласти шар смажених кабачків.
Змастити їх зверху сирною сумішшю.
На неї — нарізані кружальця помідорів.
Повторювати шари доти, доки не закінчаться всі складові (закінчити кабачками). Верхній шар торту змастити майонезом.
Прикрасити тертим вареним жовтком.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: