ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Кабачковий торт з плавленим сиром та помідорами

22 Червня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5922
Тортик з кабачків – дуже смачна та вдала закуска, поєднання продуктів у ній ідеальне.
Тортик з кабачків – дуже смачна та вдала закуска, поєднання продуктів у ній ідеальне. Фото: автора

Існує безліч різних подібних рецептів із кабачків, проте в цьому варіанті, на мій погляд, найкраще поєднання продуктів.

Цей закусочний тортик виходить дуже смачним. Він тримає форму і не розповзається під час нарізання. На замітку: смак страви залежить від плавленого сиру, тому вибирайте його ретельно, або ж візьміть свою улюблену марку.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг кабачків,

2 плавлених сирки,

4-5 помідорів,

3 варені яйця,

3 зубки часнику,

майонез,

борошно (для панірування),

сіль та перець (за смаком).

ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачки помити та нарізати кільцями. Скласти в миску, посолити та поперчити.

Запанірувати кружальця кабачків у борошні.

Посмажити з обох сторін на олії до золотавого кольору.

Викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Начинка: сирки натерти на тертці з дрібними вічками.

Яйця відварити, почистити та також натерти на тертці (відкласти два жовтки для прикраси).

Вичавити до сирків з яйцями часник та додати майонез.

Ретельно вимішати сирково-яєчну суміш.

Формування: на велику пласку тарілку викласти шар смажених кабачків.

Змастити їх зверху сирною сумішшю.

На неї — нарізані кружальця помідорів.

Повторювати шари доти, доки не закінчаться всі складові (закінчити кабачками). Верхній шар торту змастити майонезом.

Прикрасити тертим вареним жовтком.

 

кабачки, кабачок, страви з кабачків, закуски, закуска, закусочний торт, кабачковий торт, кабачковий торт з плавленим сиром та помідорами, овочі, страви з овочів, овочеві страви. кабачковий сезон, сезон кабачків

Коментарі:

  Так  Ні, дякую