Гаряча тема:
- Війна
Якщо відірвати одне суцвіття від основного качана, то можна побачити, що воно є його зменшеною версією. Вчені навіть назвали капусту романеско «математичним дивом». Проте, це диво природи, а не селекції. Завдяки своїй досконалій структурі романеско настільки красива, що її навіть варити шкода. Хоча вона й дуже смачна.
Цей вид капусти можна їсти в сирому вигляді, адже вона така ж хрустка, як і цвітна. Дехто запевняє, що романеско має горіховий післясмак, чим вигідно вирізняється від інших своїх капустяних «сородиичів». Вона добре поєднується зі всілякими соусами, а варити її потрібно так само, як, до прикладу, звичайну броколі.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: