Гаряча тема:
- Війна
Цей рецепт запозичила у подружки. Із задоволенням ділюся з вами. Любителі вишень обов'язково оцінять ці ласощі.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 кг вишень без кісточок,
1,4 кг цукру,
3 пачки желатину (по 20 г).
ПРИГОТУВАННЯ:
З вишень видалити кісточки.
Викласти шарами в миску або каструлю, пересипаючи кожен шар цукром і желатином.
Залишити при кімнатній температурі на кілька годин, щоб виділився сік. Поставити заготовку на плиту, дати закипіти. Варити 5 хвилин, знімаючи пінку, на середньому вогні.
Викласти в стерилізовані банки й закатати. Вкутувати не треба.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: