ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Варення «Вишня в желе»

8 Липня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3147
Солодке желе з кисленькими цілими ягідками.
Солодке желе з кисленькими цілими ягідками. Фото: автора

Виходить солодке желе з кисленькими цілими ягідками.

Цей рецепт запозичила у подружки. Із задоволенням ділюся з вами. Любителі вишень обов'язково оцінять ці ласощі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 кг вишень без кісточок,

1,4 кг цукру,

3 пачки желатину (по 20 г).

ПРИГОТУВАННЯ:

З вишень видалити кісточки.

Викласти шарами в миску або каструлю, пересипаючи кожен шар цукром і желатином.

Залишити при кімнатній температурі на кілька годин, щоб виділився сік. Поставити заготовку на плиту, дати закипіти. Варити 5 хвилин, знімаючи пінку, на середньому вогні.

Викласти в стерилізовані банки й закатати. Вкутувати не треба.

варення, домашні заготовки, джем, конфітюр, варення вишня в желе, варення з вишні, вишня, незвичне варення, консервація, домашній погрібець

Коментарі:

  Так  Ні, дякую