ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Закуска з маринованих стрілок молодого часнику

18 Липня 2020 р. Елена Ранілук Гурман 2213
Така закуска не лише чудово смакує, але й оздоровлює організм!
Така закуска не лише чудово смакує, але й оздоровлює організм!

Отаку просту та корисну сезонну смакоту ми з подругою нещодавно приготували.

Трішки почистити кров й судини нікому не завадить. А якщо робити це за допомогою смачних страв із натуральних продуктів, - процес оновлення організму відбуватиметься ще й у рази приємніше! Скористайтеся нагодою й ви, адже пора зелених стрілок часнику якраз у самому розпалі! 

Інгредієнти:

650 г молодого часнику,

10 горошин чорного перцю,

2 лаврових листки,

5 ст. л. рафінованої олії,

5 ст. л. оцту,

сіль.

Приготування:

Стрілки часнику на 2-3 хвилини залити 2 склянками підсоленого окропу. Злити воду. Скласти підготовлену сировину в банку, скрутивши кожну стеблину кільцем або нарізавши шматочками завдовжки 5-6 см. Додати перець та лавровий листок. Залити розсолом  з оцтом та олією (можна використати воду, в якій бланшувалися стрілки).

Таку закуску можна зберігати протягом кількох днів.

 Усім міцного здоров'я та смачного й корисного літа! :)

 

З повагою, Елена Ранілук, м. Чернівці.

рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую