Гаряча тема:
- Війна
Не знаю, як вам, але коли з'являється молода картопелька, мені моторошно хочеться малосольного огірочка до неї. Цьогоріч вирішила випробувати рецепт, який давно відмітила в книзі Білоцерківської «Рецептиші». Огірки вийшли дуже смачними й хрусткими. При мінімальних витратах продуктів і часу.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Огірки (скільки поміститься в банку на 3 л),
3-4 зубки часнику,
листя хрону,
суцвіття кропу,
зерна гірчиці,
3 ст. л. солі грубого помелу (з гіркою).
ПРИГОТУВАННЯ:
Огірки помити, замочити у воді кімнатної температури на 2-3 години. Потім відрізати кінці з обох боків.
Кріп та листя хрону ретельно помити, зубки часнику порізати не дуже дрібно. Скласти на дно банки. Зверху викласти підготовлені огірочки.
Насипати сіль та зерна гірчиці, залити окропом з чайника. Накрити кришкою і кілька разів перевернути банку, щоб сіль розчинилася. Потім зняти кришку і залишити банку з огірками на столі на добу. Потім банку закрити кришкою і поставити в холодильник.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: