Гаряча тема:
- Війна
Цю кашу я дуже люблю. Знайшла її колись в інтернеті під назвою «Каша від Едіти П’єхи». З того часу готую часто, екеспериментуючи з комбінацією круп та овочів. Загалом в одній каструлі можна міксувати від двох до чотирьох видів круп, перебраних і промитих. Дуже смачні поєднання — гречка+вівсянка+рис. Цього разу в мене крупа «Артек»+сочевиця+рис. Також можна змішувати кілька видів овочів: цибулю, помідори, кабачки, моркву, перець тощо.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 л м’ясного бульйону,
0,5 склянки пшеничних круп «Артек»,
0,5 склянки червоної сочевиці,
0,5 склянки рису,
1 велика цибулина,
1 велика морквина,
3 болгарських перчини,
сіль,
суміш перців мелена,
1 ст. л. вершкового масла.
ПРИГОТУВАННЯ:
Всі інгредієнти складати в казан шарами. Перший шар — крупа «Артек».
На крупи викласти шар нарізаної кубиками цибулі. Посолити, поперчити.
Наступний шар — сочевиця.
На сочевицю викласти нарізаний кубиками болгарський перець. Посолити, поперчити.
Потім — шар промитого рису.
На рис викласти терту моркву.
Залити все бульйоном, додати шматочок масла, накрити кришкою.
Варити кашу на маленькому вогні до випаровування всієї рідини.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: