ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Каша «Круп’яно-овочевий мікс»

23 Липня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3435
В одній каструлі можна міксувати від двох до чотирьох видів круп та овочів.
В одній каструлі можна міксувати від двох до чотирьох видів круп та овочів. Фото: автора

Загалом в одній каструлі можна змішувати від двох до чотирьох видів круп та овочів.

Цю кашу я дуже люблю. Знайшла її колись в інтернеті під назвою «Каша від Едіти П’єхи». З того часу готую часто, екеспериментуючи з комбінацією круп та овочів. Загалом в одній каструлі можна міксувати від двох до чотирьох видів круп, перебраних і промитих. Дуже смачні поєднання — гречка+вівсянка+рис. Цього разу в мене крупа «Артек»+сочевиця+рис. Також можна змішувати кілька видів овочів: цибулю, помідори, кабачки, моркву, перець тощо.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 л м’ясного бульйону,

0,5 склянки пшеничних круп «Артек»,

0,5 склянки червоної сочевиці,

0,5 склянки рису,

1 велика цибулина,

1 велика морквина,

3 болгарських перчини,

сіль,

суміш перців мелена,

1 ст. л. вершкового масла.

ПРИГОТУВАННЯ:

Всі інгредієнти складати в казан шарами. Перший шар — крупа «Артек».

На крупи викласти шар нарізаної кубиками цибулі. Посолити, поперчити.

Наступний шар — сочевиця.

На сочевицю викласти нарізаний кубиками болгарський перець. Посолити, поперчити.

Потім — шар промитого рису.

На рис викласти терту моркву.

Залити все бульйоном, додати шматочок масла, накрити кришкою.

Варити кашу на маленькому вогні до випаровування всієї рідини.



каша, каші, крупи та страви з борошна, крупи, крупа, каша овочеко-круп`яний мікс, каша мікс, страви з круп

Коментарі:

  Так  Ні, дякую