Гаряча тема:
- Війна
Характерними для віденського шніцеля є так звані хвилі, які виходять на панірувальній скоринці після смаження. Важлива деталь – смажать таку відбивну на топленому маслі або свинячому жирі. В жодному разі не на рослинній олії! Подають відбивну обов'язково з лимоном (його потрібно вичавити на шніцель!).
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинячої вирізки,
3 яйця,
борошно (для панірування),
панірувальні сухарі,
свинячий жир,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
М'якоть свинини нарізати у вигляді тонких стейків і відбити як на відбивні (щоб шматочки були завтовшки не більше 5-6 мм). Трохи посолити та поперчити. Скласти шматочки один на одного й залишити маринуватися приблизно на 20-30 хвилин.
Запанірувати відбивну спочатку в борошні.
Потім занурити в збиті та підсолені яйця.
Наостанок – запанірувати в панірувальних сухарях.
Смажити шніцель на добре розігрітому жирі з обох сторін до золотавої скориночки.
Подавати страву гарячою, поки панірування хрустке.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: дуже рекомендую скуштувати шніцель, поливши його лимоном.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: