ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пікантні огірки по-корейськи на зиму

4 Серпня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 8118
Любителям страв по-корейськи присвячується!
Любителям страв по-корейськи присвячується! Фото: автора

Така закуска чудово підходить до м’ясних, рибних та овочевих страв.

Любителям страв по-корейськи присвячується! Дуже смачна заготовка. Такі пікантні ароматні огірочки обов’язково стануть окрасою будь-якого застілля!

ІНГРЕДІЄНТИ:

3 кг огірків,

500 г цибулі,

500 г моркви,

160 мл оцту,

4 ст. л. цукру,

2,5 ст. л. солі,

250 мл олії,

пучок кропу,

головка часнику,

2 пачки приправи «До моркви по-корейськи».

ПРИГОТУВАННЯ:

Огірки ретельно помити та залити їх холодною водою на 2 години. Відрізати хвостики, порізати на четверо.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями та додати до огірків.

Моркву почистити, натерти на тертці для корейської моркви та додати до огірків.

Додати до всіх складових сіль, цукор, спеції, подрібнені кріп та часник. Влити оцет та олію.

Ретельно перемішати овочі та залишити їх настоюватися на 2 години.

Потім розкласти овочеву суміш у стерильні банки, долити по плічка води та поставити на плиту. Після закипання стерилізувати 10 хвилин. Закрити металевими кришками, перевернути догори дном та вкутати до охолодження.



огірки, мариновані огірки, домашні заготовки, соління, консервація на зиму, заготовки на зиму, огірки на зиму, мариновані огірки, домашній погрібець, пікантні огірки по-корейськи, консервовані огірки,

Коментарі:

  Так  Ні, дякую