Гаряча тема:
- Війна
Овочеві рагу готувати просто, а їсти — одне задоволення! До страв з кабачків можна додавати будь-які продукти на свій смак. У мене цього разу молода квасоля. За бажанням до рагу можна «доплюсувати» болгарський перець, баклажани, корінь селери тощо. При цьому всі овочі чудово поєднуються один з одним, і виходить гармонійний смак і красивий зовнішній вигляд. Куштуйте, експериментуйте і готуйте на радість родині!
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 середніх кабачка,
1 велика цибулина,
2 морквини,
200 г молодої квасолі (стару слід попередньо замочити на ніч),
3-4 зубки часнику,
4-5 томатів,
сіль,
суміш перців мелена,
мускатний горіх,
копчена паприка.
ПРИГОТУВАННЯ:
Кабачок почистити від шкірки та насіння. Нарізати великими кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву почистити та подрібнити кубиками (розмір трохи менший, ніж кабачки).
Моркву та цибулю відправити на сковорідку з розігрітою олією.
Кабачки покласти на іншу сковорідку.
Квасолю відварити до напівготовності та відкинути на сито, щоб стекла вода.
Помідори нарізати часточками.
Часник розчавити пласким боком леза ножа та подрібнити.
На сковорідку, в якій смажаться кабачки додати варену квасолю, перемішати.
До овочів у іншій сковорідці додати томати.
До кабачків із квасолею додати часник та спеції.
З’єднати вміст обох сковорідок в одній. Поперчити, посолити, ретельно перемішати.
Тушкувати 3-5 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рагу чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: