Гаряча тема:
- Війна
Лише три головних інгредієнти, а результат перевершує всі сподівання. Швидко, просто, бюджетно. Страва чудово смакує як у холодному, так і в гарячому вигляді. Можна замінити кінзу на іншу зелень, але «кінза + баклажани» — це казкове поєднання!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг баклажанів,
4-5 помідорів,
3-4 зубки часнику,
кінза та петрушка,
1 ст. л. цукру,
сіль за смаком
перець червоний мелений,
паприка копчена мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Баклажани нарізати середніми шматочками, посолити та залишити на 10-15 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Помідори натерти на тертці (розрізати навпіл і після натирання у вас в руці залишиться лише шкірочка).
Баклажани промити, відтиснути й відправити у сковорідку із розігрітою олією. Обсмажити до золотавої скоринки.
Часник почистити та вичавити через прес у помідорну м'якоть.
Зелень подрібнити й також додати у соус.
Томатно-часникову масу вилити на сковорідку до баклажанів.
Посолити, поперчити, присмачити спеціями та цукром, перемішати. Тушкувати все разом 10 хвилин і зняти з вогню.
Викласти на тарілку, охолодити й насолоджуватися смаком!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: