ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Юшка з рибними фрикадельками

9 Вересня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1192
З риби, так само як і з м'яса, можна зробити фрикадельки та зварити з ними дуже смачну юшку.
З риби, так само як і з м'яса, можна зробити фрикадельки та зварити з ними дуже смачну юшку. Фото: автора

Страва дієтична, нежирна, легка й дуже смачна.

Існує безліч рецептів приготування рибних супів. З риби, так само як і з м'яса, можна зробити фрикадельки та зварити з ними дуже смачну юшку. Вона виходить легкою та ароматною, подобається і дітям, і дорослим. Для рибних фрикадельок ви можете використовувати будь-яке філе вашої улюбленої риби.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г картоплі,

2 морквини,

1 цибулина,

рибна консерва в томаті (у мене домашня з товстолоба),

зелень,

лавровий листок,

чорний перець,

сіль.

Для фрикадельок:

300 г рибного фаршу (у мене з червоної риби — горбуша, форель, сьомга),

1 плавлений сирок,

1 яйце,

1 цибулина,

100-150 г манної крупи,

сіль за смаком,

перець чорний мелений,

мускатний горіх.

ПРИГОТУВАННЯ:

В миску покласти рибний фарш, натерту цибулю, яйце та тертий плавлений сирок. Посолити, присмачити спеціями.

Ретельно перемішати до однорідності.

Всипати манку.

Знову ретельно перемішати.

Сформувати фрикадельки розміром з волоський горіх.

Моркву нарізати кружальцями, цибулю почистити та зробити два надрізи (не доводячи до кінця, щоб цибулина трималася купи).

Картоплю почистити та нарізати кубиками.

Петрушку подрібнити.

В каструлю покласти овочі, залити водою та довести до кипіння, знімаючи піну. Додати консерву в томаті.

Коли юшка знову закипить, ввести фрикадельки, посолити, поперчити, додати лавровий листок. Цибулину вийняти з супу та викинути. Наприкінці покласти петрушку, закрити кришкою та вимкнути вогонь. Дати юшці настоятися протягом декількох хвилин.



перші страви, уха, рибний суп, рибна юшка, юшка, юшка з рибними фрикадельками, супи, юшка з рибою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую