Гаряча тема:
- Війна
Існує безліч рецептів приготування рибних супів. З риби, так само як і з м'яса, можна зробити фрикадельки та зварити з ними дуже смачну юшку. Вона виходить легкою та ароматною, подобається і дітям, і дорослим. Для рибних фрикадельок ви можете використовувати будь-яке філе вашої улюбленої риби.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г картоплі,
2 морквини,
1 цибулина,
рибна консерва в томаті (у мене домашня з товстолоба),
зелень,
лавровий листок,
чорний перець,
сіль.
Для фрикадельок:
300 г рибного фаршу (у мене з червоної риби — горбуша, форель, сьомга),
1 плавлений сирок,
1 яйце,
1 цибулина,
100-150 г манної крупи,
сіль за смаком,
перець чорний мелений,
мускатний горіх.
ПРИГОТУВАННЯ:
В миску покласти рибний фарш, натерту цибулю, яйце та тертий плавлений сирок. Посолити, присмачити спеціями.
Ретельно перемішати до однорідності.
Всипати манку.
Знову ретельно перемішати.
Сформувати фрикадельки розміром з волоський горіх.
Моркву нарізати кружальцями, цибулю почистити та зробити два надрізи (не доводячи до кінця, щоб цибулина трималася купи).
Картоплю почистити та нарізати кубиками.
Петрушку подрібнити.
В каструлю покласти овочі, залити водою та довести до кипіння, знімаючи піну. Додати консерву в томаті.
Коли юшка знову закипить, ввести фрикадельки, посолити, поперчити, додати лавровий листок. Цибулину вийняти з супу та викинути. Наприкінці покласти петрушку, закрити кришкою та вимкнути вогонь. Дати юшці настоятися протягом декількох хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: