ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Куряча печінка з виноградом

10 Жовтня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1854
Поєднання печінки і винограду – це класика.
Поєднання печінки і винограду – це класика. Фото: автора

Поєднання печінки і винограду – це класика. На цю тему є багато чудових теплих салатів, тому всі знають, як це смачно!

Обожнюю курячу печінку, а з виноградом вона просто казкова! Така ніжна, соковита й пікантна. Однозначно рекомендую!

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г курячої печінки,

1 велике гроно винограду,

1 велика цибулина,

борошно (для панірування),

сіль,

чорний мелений перець,

дрібка цукру,

карі,

сушений часник.

ПРИГОТУВАННЯ:

Печінку помити, зачистити від плівок та замаринувати в солі, перці та карі.

Через 10-15 хвилин запанірувати в борошні.

Обсмажити печінку на олії з обох сторін до золотавої скоринки.

Тонко нарізану цибулю спасерувати на жирі, в якому смажилася печінка, близько 2 хвилин. Посолити, присмачити цукром.

Додати виноград і готувати ще 2 хвилини.

З'єднати в каструлі з товстим дном печінку та засмажку.

Влити пів склянки бульйону чи води та протушкувати протягом 10 хвилин.

 

куряча печінка, печінка, куряча печінка з виноградом, м`ясо та субпродукти, курячі потрушки, субпродукти, страви з субпродуктами, рецепти з печінкою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую