Гаряча тема:
- Війна
Обожнюю курячу печінку, а з виноградом вона просто казкова! Така ніжна, соковита й пікантна. Однозначно рекомендую!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячої печінки,
1 велике гроно винограду,
1 велика цибулина,
борошно (для панірування),
сіль,
чорний мелений перець,
дрібка цукру,
карі,
сушений часник.
ПРИГОТУВАННЯ:
Печінку помити, зачистити від плівок та замаринувати в солі, перці та карі.
Через 10-15 хвилин запанірувати в борошні.
Обсмажити печінку на олії з обох сторін до золотавої скоринки.
Тонко нарізану цибулю спасерувати на жирі, в якому смажилася печінка, близько 2 хвилин. Посолити, присмачити цукром.
Додати виноград і готувати ще 2 хвилини.
З'єднати в каструлі з товстим дном печінку та засмажку.
Влити пів склянки бульйону чи води та протушкувати протягом 10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: